Minimuffins med chorizo - Disse utgjør bare én munnfull hver og er perfekte som fingermat.

Minimuffins med chorizo

Disse utgjør bare én munnfull hver og er perfekte som fingermat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

5 dl hvetemel

2 stk egg

2 ts bakepulver

50 g smør

2 dl melk

0,5 ts salt

150 g chorizopølse

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen mel, bakepulver og salt. Smelt smør, avkjøl raskt og visp sammen med melk og egg.

Ha melkeblandingen i det tørre og bland godt. Nå kan du tilsette hakket chorizo eller annet kjøtt, om ønskelig.

Du kan også dytte en pølseskive ned i muffinsene etter at du har lagt dem i formene (da vil det også bli enkelt å fjerne dem hvis man ikke liker pølsesmaken).

Ha røra over i muffinsformer og stek på 220 grader i ca. 15 minutter. Muffinsene er fantastisk gode i flere dager. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Matmuffins
fav Tid: 5 min
Guacemole
fav Tid: 15 min
Eggesalat