Minipaier med cherrytomater -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Minipaier med cherrytomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 225 °C. Kjevle ut butterdeigen og stikk ut små rundinger, ca 11 cm i diameter. Stek i 3-4 min. Polarbrød trenger ikke forstekes. Bland osten med kesam eller yoghurt, og smør ganske tykt på butterdeigrundinger eller polarbrød. Del cherrytomater i to og legg over. Ringle over god olje og grovmalt pepper. Stek midt i varm stekeovn 8-10 min. Dryss over hakket persille ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Tomatpai