Minipizza

Minipizza

Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
Pizza

Ingredienser

Slik gjør du det:

Ca 20 stk. Bland sammen til en smidig deig. Den siste skjeen med olivenolje skal tilsettes mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Sett deigen til heving ca 30 min. Del i små boller og kjevle klem hver bolle til små runde, tynne pizzabunner. Legg på et bakepapirkledt stekebrett. Fordel over ønsket fyll. Stek på midterste rille i varm stekeovn ved 250 ºC, 8-10 min. Med hvit geitost, fersken og honning: Legg skiver av hvit geitost (chevre) og skiver av fersken på hver pizzabunnene, dryss over pinjekjerner og en liten bit rosmarin. Stek og hell over litt flytende honning ved servering. Med pesto: Smør på pesto, dryss over lett revet ost/parmesan og stek som beskrevet. Med løk og parmesan: Finhakk sjalottløk og surr myk i litt olje og legg på pizzabunnene, dryss iver revet parmesan og flaksalt. Stek som beskrevet.