Minipizza -

Minipizza

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Ca 20 stk. Bland sammen til en smidig deig. Den siste skjeen med olivenolje skal tilsettes mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Sett deigen til heving ca 30 min. Del i små boller og kjevle klem hver bolle til små runde, tynne pizzabunner. Legg på et bakepapirkledt stekebrett. Fordel over ønsket fyll. Stek på midterste rille i varm stekeovn ved 250 ºC, 8-10 min. Med hvit geitost, fersken og honning: Legg skiver av hvit geitost (chevre) og skiver av fersken på hver pizzabunnene, dryss over pinjekjerner og en liten bit rosmarin. Stek og hell over litt flytende honning ved servering. Med pesto: Smør på pesto, dryss over lett revet ost/parmesan og stek som beskrevet. Med løk og parmesan: Finhakk sjalottløk og surr myk i litt olje og legg på pizzabunnene, dryss iver revet parmesan og flaksalt. Stek som beskrevet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pizza