Mirita style bacalao -

Mirita style bacalao

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg fisken i melk 1 time. Ta den ut tørk den og stek i olivenolje. Stek løk, hvitløk og persille gyldne i olje. Ha tomatene i pannen sammen med ølet. Kokes til tomatene er møre. Tilsett ingefær og laurbærblad og smak til med pepper og ev salt. Ta vekk fra varmen. Rens potetene og skjær dem i rundinger eller terninger. Stekes i olje. Dryss med salt. Ha først litt saus over i en ildfast form, så fisken og et nytt lag med saus. Legg deretter over de stekte potetene og resten av sausen. Settes i stekeovn 5 minutter. Serveres med salat og en god vin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Codfish Moqueca
fav Tid: 1440 min
Bacalhau com natas
fav Tid: 60 min
Marinert klippfisk