Modelleringssjokolade -

Modelleringssjokolade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjokoladen og smelt den i vannbad. Varm glukose, sukker og vann til sukkeret er oppløst. Blandingen skal ikke koke. Hell den smeltede sjokoladen i sukkerlaken. Rør til du har en jevn masse. Hell sjokoladeblandingen på en tallerken som er dekt med plastfilm. Pakk blandingen inn og la den stivne i romtemperatur. Når blandingen er stiv, knas den godt slik at den får konsistens som leire. Masse som ikke brukes, oppbevares i romtemperatur innpakket i plastfolie.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Sverres sjokoladeis