Mois julebrød -

Mois julebrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften er laget av Trond Moi, kjent fra Bølgen & Moi -restaurantene, der han regjerer sammen med vinekspert Toralf Bølgen. 1. Bland lunkent vann og gjær og bland dette sammen med resten av ingrediensene minus honning. 2. La det heve i en halv til én time og rull ut fine emner som snittes på toppen og pensles med smeltet honning. 3. Dryss over litt mel og stek på 200 ºC i ca. 30 - 40 minutter. 4. Lag variasjoner på brødet ved å tilsette nøtter, soltørkede tomater, flaksalt og olivener.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.