Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 170 °C.
Smelt sjokolade og kokosolje forsiktig i en kjele.
Ta kjelen av varmen, bland inn kaffe og vaniljepulver og avkjøl.
Pisk eggedosis av egg og Steviosa steviapulver.
Bland inn mandler, bakepulver og nøtter.
Rør sjokoladeblandingen forsiktig inn i røren og smak eventuelt til med litt mer Steviosa steviapulver eller Sukrinmelis hvis du vil ha den litt søtere.
Ha røren i en liten, smurt ildfast form, stek kaken på midterste rille i 15-20 minutter.
Avkjøl kaken godt i kjøleskap før servering og oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.
Serveringsforslag: Server gjerne mokkabrownie med friske bær og siktet Sukrinmelis.
Oppskriften er hentet fra boken Uten Melk. Frisk med lavkarbo av Dr. Sofie Hexeberg og Tine Berg-Hansen (2013)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.