Mokkakonfekt med jordbær og gullfisksnacks - Denne kaken har en herlig kombinasjon av salt og søtt.
Foto: Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Mokkakonfekt med jordbær og gullfisksnacks

Denne kaken har en herlig kombinasjon av salt og søtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 bokser søtet kondensert melk med moccasmak (ca. 400 gram)

400 g mørk sjokolade

1 ts vanillabean-paste

håndfull med gullfiskkjeks

håndfull med frysetørket jordbær

1 ss espresso (om du bruker vanlig søtet kondensert melk).

Annonse

Slik gjør du det:

Ha den søtede kondenserte melken i en stor kjele, brekk opp sjokoladen og ha i samme kjele. Tilsett også vaniljen. Bruker du vanlig søtet kondensert melk legger du også til espressoen her.

Smelt sammen på medium varme til du får en jevn røre, og la småputre under stadig omrøring til røren tykner litt og blir en elastisk deig. Rundt 5 til 10 minutter.

Ha bakepapir i en 15x15 cm form og smør formen lett med bakespray.

Ha fudgerøren i formen og strø over frysetørkede jordbær og gullfisk kjeks. Trykk godt ned, vær forsiktig, det er varmt!

La fudgen avkjøles helt på kjøkkenbenken før du setter den i kjøleskapet en time.

Fudgen kan stå over natten om du ønsker det, og oppbevares i for eksempel plastpose eller en tett boks.

Holder seg i kjøleskap i minst en uke. 

Oppskrift:

Thevanillamonologues.blogg.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.