Mokkaostekake - Dette er ostekaken for sjokoladeelskere!
Foto: Foto: Svein Brimi

Mokkaostekake

Dette er ostekaken for sjokoladeelskere!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus kjeksen i hurtigmikser. Smelt smør og bland inn i kjeksen.

Dekk bunnen i en rund kakeform (22-24 cm i diameter) med bakepapir. Fordel kjeksen over bunnen og klem godt ned til en jevn kakebunn.

Hakk sjokoladen i biter og smelt den over vannbad. Visp kremost og sukker til det blir en luftig krem. Tilsett ett og ett egg under visping og bland inn smeltet sjokolade, kaffe og fløte.

Hell forsiktig osteblandingen over kjeksbunnen. Stek kaken midt i ovn ved 160 grader i ca. 1 time. Avkjøl kaken og sett den kjølig natten over, eller minimum 4 timer.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.