Slik gjør du det:
Visp egg og sukker til eggedosis. Vend inn mel, kakao og bakepulver. Rør i kald kaffe og hell røren en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i 8-10 min.
Legg et bakepapir eller glasshånkle på kjøkkenbenken og dryss over rikelig med kakao og sukker. Hvelv kaken over på bakepapiret, fjern forsiktig papiret og la kaken avkjøles med langpannen over.
Visp sammen kremost, fløte, vaniljesukker, kaffe, kakao og melis til en smidig krem. Fordel kremen over kaken og rull sammen fra langsiden. Legg kaken på et egnet fat og sikt over mer kakao.
Oppbevar kaken kaldt til den skal serveres.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.