Mor Monsen - En klassiker, som ofte serveres til jul, men som er nydelig hele året!
Foto: Foto: Svein Brimi

Mor Monsen

En klassiker, som ofte serveres til jul, men som er nydelig hele året!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig. Tilsett ett og ett egg og rør det inn. Bland inn mel, bakepulver, sitronsaft- og skall.

Ha røren i en stor, bakepapirkledd langpanne.

Dryss over mandler, korinter og perlesukker.

Stek kaken ved 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.

Skjær kaken i snipper før servering.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Mor Monsen