Morkelfondant med epler og petit pois -

Morkelfondant med epler og petit pois

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bakepotet skrelles og stikkes ut med en 5 cm form før du huler den ut. Potetene skal så kokes i lettsaltet vann til de er møre. Ertene renses fra belgen og blansjeres før de til slutt deles i to. Vårgulrøtter blansjeres/forvelles før man med letthet kan skrape av skallet. Saus: Halvparten av morklene svisses i en panne med finhakket sjalottløk før hvitvinen helles på og reduseres til det halve. Smør, melk, fløte helles over og kjøres med stavmikser. Isbergsalaten finsnittes og svisses lett opp med smør. Ertene og resten av morklene smørdampes og fylles i de uthullede potetene. Gulrøttene svisses lett i panne og anrettes på tallerken som anvist med en skummende morkelsaus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kantarellrett