Mors sveler -
Foto: Melk.no (Opplysningskontoret for meieriprodukter)

Mors sveler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg og sukker for hånd. Hell i kefir, så alt det tørre samtidig. Rør grundig til røren er klumpfri. Stekes på takke, alternativt stor stekepanne. Bruk bakepensel for å smøre et tynt lag smør på takken til å begynne med, og innimellom etter behov. Svelene stekes på middels temperatur. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Nordlandslefser
fav Tid: 30 min
Koldskål
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold