Mos av epler - I Frankrike brukes dette til pølser av ymse slag.
Foto: Clotilde Dusoulier

Mos av epler

I Frankrike brukes dette til pølser av ymse slag.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell eplene og skjær dem i skiver.

Ha dem i en medium bolle med en klype salt. Stek i 15 minutter under omrøring til de blir myke og gylne.

Mos med baksiden av en sleiv.

Server varm, gjerne til pølse. I Frankrike serveres dette gjerne til boudin blanc (hvit pølse) og boudin noir (blodpølse).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?