Moster Karens ingefærkake -

Moster Karens ingefærkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker hvitt og porøst, rør inn ett egg om gangen sammen med ingefær. Mos potetene og rør dem inn vekselvis med melet som er blandet med vaniljesukker og bakepulver. Fyll røren i godt smurt form (ca. 1 liter), og stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt. (I ovn ved 190° i ca. 45 minutter). Avkjøl kaken på rist. Rør sammen Philadelphia kremost, fløte og vaniljesukker til glasur, og smør den over kaken. Dryss gjerne over krokan.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sjokoladesnitter