Muffins med moreller - Pass på tenna, for her er det en overraskelse midt inni!
Foto: Øystein Westlie

Muffins med moreller

Pass på tenna, for her er det en overraskelse midt inni!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette blir 12 muffins.

Sett stekeovnen på 200 grader og kle et muffinsbrett med papirformer. 

Smelt smøret. Bland alt det tørre i en bolle. Pisk egget lett sammen før du heller det og resten av de våre ingrediensene over og rører det hele kjapt sammen. Ikker rør mer enn akkurat nødvendig. Muffinsene blir fort flate dersom det røres for mye i røren.

Fordel røren i muffinsformene og legg en morell midt i hver form.

Stek muffinsens midt i stekeovnen i 13-15 minutter. Stikk en kakepinne midt i én av muffinsens for å sjekke om de er gjennomstekte. Kakepinnen skal komme tørr ut.

Hvelv muffinsens ut av brettet og la dem avkjøles på en bakerist.

Be gjestene passe på tennene slik at de ikke biter hardt i morellsteinen. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåbærmuffins