Muffins med vanilje og sjokolade - helt uten gluten og melk - Saftige muffins med herlige biter av deilig mørk sjokolade og herlig vaniljesmak i bunnen. Disse er laget med kokosblomstsukker, men du kan selvfølgelig erstatte det med farin om ønskelig.
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Muffins med vanilje og sjokolade - helt uten gluten og melk

Saftige muffins med herlige biter av deilig mørk sjokolade og herlig vaniljesmak i bunnen. Disse er laget med kokosblomstsukker, men du kan selvfølgelig erstatte det med farin om ønskelig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland soyayoghurt, soyamelk og fiberhusk i et litermål og la det stå og svelle i 5-10 minutter mens du rører sammen sukker og egg i en egen bolle. Mål opp det tørre og ha det over eggene før du rører inn melkeblandingen.Ha i sjokoladen helt til slutt.

Ha røren over i muffinsformer i brett, fyll dem maks 3/4 fulle. Sett ovnen på 225 grader og stek i ca 10 minutter. For litt grovere variant kan du erstatte 1 dl lys melmix med glutenfritt havremel.

Vil du ha enda mer sjokoladesmak? Erstatt 1 ss mel med 1 ss kakao.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.