Multekrem - Multekrem hører til blant våre mest populære desserter til jul. Dette er en helt klassisk oppskrift på multekrem.
Foto: Erik Hannemann

Multekrem

Multekrem hører til blant våre mest populære desserter til jul. Dette er en helt klassisk oppskrift på multekrem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp fløten med sukker og vaniljesukker til en løs krem.

Rør inn multene, men spar noen hele bær til pynt.

Ha kremen i en serveringsskål eller i porsjonsskåler og sett den kaldt til den skal serveres. Multekremen kan også fylles i krumkakeskåler, men det må gjøres rett før den serveres. Ellers blir kakene bløte.

Multekrem kan også lages med multesyltetøy. Dropp i så fall sukkeret og bruk bare halvparten av vaniljesukkeret. Fordi syltetøyet kan inneholde sitronsyre, kan det hende at kremen skiller seg litt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?