Myk og velsmakende eplekake i langpanne - Denne oppskriften passer til en liten langpanne på 20x30 cm.
Foto: Foto: Svein Brimi

Myk og velsmakende eplekake i langpanne

Denne oppskriften passer til en liten langpanne på 20x30 cm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk smør og sukker lyst og luftig. Rør inn ett og ett egg. Tilsett melken vekselsvis med mel i blandet bakepulver og vaniljesukker. Fordel røren i en bakepapirkledd, liten langpanne.

Skrell og del eplene i båer og legg dem over deigen takstensvis. Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken ved 180 C i 30-35 min. 

Avkjøl på rist.

Server kaken lun med is eller krem. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?