Myk pepparkake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Myk pepparkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland sammen hvetemel, krydder og natron. Tilsett melblandingen vekselvis med olje og rømme og rør sammen til en glatt røre. Tilsett rørte tyttebær og rosiner og vend lett om. Fyll røren i godt smurte former, fordel om bunn og sider er dekket med bakepapir. Stek på nederste rille i varm stekeovn 175 ºC i ca 45 min. Avkjøl kakene i formen, snu den opp ned på bakepapirkledt rist. Kaken smaker best dagen etter den er bakt. Kaken har god holdbarhet i kjøleskapet. Oppskrift: fra seer Elisabeth Eggesbø, Beitostølen (opprinnelig Sverige).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fruktkake