Myk sjokoladekake i langpanne -

Myk sjokoladekake i langpanne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

- kake med lavt fettinnhold. Pisk egg og sukker til eggedosis. Stopp kjøkkenmaskinen og tilsett smeltet smør og lettmelk. Bland alt det tørre., sikt opp i bakebollen. Bland til enjevn røre ved å starte stoppe maskinen med ca 4 sek mellomrom. Da unngår du at rører blir seig og luftighetene bevares, bruk ev momentknappen på maskinene. Hell røren i en smurt form med slippbelegg eller kledd med bakepapir. Stek i varm stekeovn ved 180 ºC, på nederste rille i ca 25 min. La kaken stå i stekeovnen i 4-5 min med døra på gløtte og ovnen avslått eter steking. Legg en rist over formen og snu kaken slik at bunne vender opp på risten. Trekk forsiktig av bakepapiret. Glasur lages i foodprocessor, kjør sammen til en blank glasur. Bre glasuren utover den varme kaken. Tips: Kaken kan fylles med romkrem og ferdigkjøpt glasur. Hentet fra kokeboken "Bak med spelt" av Mone Sæland, Cappelen Forlag

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Vafler med spelt
fav Tid: 5 min
Pink Gin