Myke Cookies med Bringebær, Sjokolade og Mandler! - Store, myke og saftige cookies som benytter seg av sommerens ferske bringebær, enten du kjøper dem i butikken, eller plukker dem selv i hagen! Oppskriften er nok til ca. 20 store cookies.
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Myke Cookies med Bringebær, Sjokolade og Mandler!

Store, myke og saftige cookies som benytter seg av sommerens ferske bringebær, enten du kjøper dem i butikken, eller plukker dem selv i hagen! Oppskriften er nok til ca. 20 store cookies.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sikt sammen mel, bakepulver, natron og salt, og sett til side.

Smelt smøret og la avkjøle noen minutter.

I en stor bolle rører du sammen brunt og hvitt sukker, og pisker inn det smeltede smøret.

Pisk inn ett og ett egg, og ha så i vaniljeekstrakten.

Tilsett melblandingen og rør godt til du har en klissete jevn deig.

Bruk en stødig slikkepott og rør inn bringebær, sjokolade og mandler.

Dekk til deigen med plastfolie og sett i kjøleskapet i 30 minutter.

Bruk deigen rett fra kjøleskapet og lag emner på en stekeplate kledd med bakepapir, ca. 2 ss per emne. Sett emnene godt fra hverandre, de vil spre seg utover mens de steker.

Stek midt i ovnen på 175 grader, i 15-20 minutter, og avkjøl på rist. Kjeksene vil virke myke når du tar dem ut av ovnen, men vil fort bli fastere når de avkjøles.

Eventuelt kan du la deigen hvile i kjøleskapet over natten og steke som henvist ovenfor.

Oppskrift:

The Vanilla Monologues

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.