Slik gjør du det:
Begynn med cupcakene. Sikt sammen mel, bakepulver, salt og kanel i en bolle, og sett til siden så lenge.
Ha romtemperert smør I en kjøkkenmaskin (bruk K-spade), og miks på høy hastighet i seks minutter. Tilsett sukker og miks det til du får en luftig smørkrem. Tilsett melblanding, eggene, revne gulrøtter, lunket kremfløte og vanilje. Miks dette i halvannet minutt på laveste hastighet. På dette stadiet er det viktig å ikke overmikse cupcakerøren.
Stopp mikseren og tilsett hakkede valnøtter og vend dem inn med en slikkepott.
Fordel røren i cupcakeformer, men ikke fyll formene mer enn trekvart fulle. Bruk gjerne en iskremskje for å få jevn størrelse på cupcakene.
Stek på 180 grader i 20 minutter. Stikk en pinne i midten av en av kakene. Om den er helt tørr, så er kakene ferdige Avkjøles på rist.
Så er turen kommet til vaniljekremen.
I en stor bolle pisker du kald kremfløte, kald mascarpone, melis og vanilje sammen til en luftig krem.
Kremen er klar til bruk. Er den i tykkeste laget? Tilsett litt mer kald kremfløte og vend inn med slikkepott.
Ha kremen i en sprøytepose med stjerneformet tupp og lag små roser på hver cupcake.
Topp eventuelt hver cupcake med kakepynt eller små godterier.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.