Myke gulrotcupcakes med luftig vaniljekrem - Disse cupcakene er myke og saftige, og har en deilig krem på toppen.
Foto: Manuela Kjeilen

Myke gulrotcupcakes med luftig vaniljekrem

Disse cupcakene er myke og saftige, og har en deilig krem på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med cupcakene. Sikt sammen mel, bakepulver, salt og kanel i en bolle, og sett til siden så lenge.

Ha romtemperert smør I en kjøkkenmaskin (bruk K-spade), og miks på høy hastighet i seks minutter. Tilsett sukker og miks det til du får en luftig smørkrem. Tilsett melblanding, eggene, revne gulrøtter, lunket kremfløte og vanilje. Miks dette i  halvannet minutt på laveste hastighet. På dette stadiet er det viktig å ikke overmikse cupcakerøren.

Stopp mikseren og tilsett hakkede valnøtter og vend dem inn med en slikkepott.

Fordel røren i cupcakeformer, men ikke fyll formene mer enn trekvart fulle. Bruk gjerne en iskremskje for å få jevn størrelse på cupcakene.

Stek på 180 grader i 20 minutter. Stikk en pinne i midten av en av kakene. Om den er helt tørr, så er kakene ferdige Avkjøles på rist.

Så er turen kommet til vaniljekremen.

I en stor bolle pisker du kald kremfløte, kald mascarpone, melis og vanilje sammen til en luftig krem.

Kremen er klar til bruk. Er den i tykkeste laget? Tilsett litt mer kald kremfløte og vend inn med slikkepott.

Ha kremen i en sprøytepose med stjerneformet tupp og lag små roser på hver cupcake.

Topp eventuelt hver cupcake med kakepynt eller små godterier.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kjeks med Smarties