Myke småkaker med blåbær uten egg, gluten og melk - Disse kakene er innmari gode, smaken av blåbær er ikke til å ta feil av, og de er så myke at de nesten smelter på tunga. De er laget helt uten egg, melk og gluten. Oppskriften har erstatningsprodukter som ikke finnes i alle dagligvarebutikker, men de fleste Spar og Meny har produktene inne. Se forslag til erstatninger under.
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Myke småkaker med blåbær uten egg, gluten og melk

Disse kakene er innmari gode, smaken av blåbær er ikke til å ta feil av, og de er så myke at de nesten smelter på tunga. De er laget helt uten egg, melk og gluten. Oppskriften har erstatningsprodukter som ikke finnes i alle dagligvarebutikker, men de fleste Spar og Meny har produktene inne. Se forslag til erstatninger under.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 200 grader.

Mål opp "noegg" etter anvisning på pakken og pisk det opp. Bland det godt med alpro go on, og ha så over melet og resten av det tørre. Bland godt. Ha over frosne blåbær og vend dem inn.

Erstatningsprodukter

  • No egg er et erstatningsprodukt du finner i de aller fleste dagligvareforretninger
  • Alpro Go On er en erstatning for kvarg, og kan byttes ut med feks, soyayoghurt som siles gjennom et kaffefilter eller med den fete delen i fullfett kokosmelk som smeltes forsiktig for å bli mer flytende
Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.