Myke vafler med surmelk og vanilje - Med surmelk i vaffelrøren, blir vaflene ekstra myke og gode. Disse er i tillegg smaksatt med vaniljesukker.
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Myke vafler med surmelk og vanilje

Med surmelk i vaffelrøren, blir vaflene ekstra myke og gode. Disse er i tillegg smaksatt med vaniljesukker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg og sukker sammen med en stålvisp. Rør i surmelk, natron, vaniljesukker og det smeltede smøret. Ha deretter i hvetemelet i et par omganger, og rør til vaffelrøren er tykk og jevn.

La deigen stå og svelle i ca 30 min.

Stek vafler i vaffeljern på middels varme. Bruk gjerne litt ekstra smør under stekingen.

Serveres nystekte sammen med syltetøy og rømme eller brunost. Vaflene er også gode uten noe på.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.