Myntepesto - Server til pasta med nyrevet parmesan over, eller f.eks. til lammekoteletter.
Foto: Gjertrud Hustad

Myntepesto

Server til pasta med nyrevet parmesan over, eller f.eks. til lammekoteletter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rist gresskarfrøene i stekeovn på 180°C i 10 minutter. Avkjøl. Kjør frøene i blender sammen med mynte, hvitløk, chili og spiskummen. Hell på olivenoljen litt etter litt. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Squashnudler
fav Tid: 10 min
Rucculapesto
fav Tid: 120 min
Tomatchutney