Mysli - Denne kan varieres i det uendelige med andre frø, flak, nøtter og tørket frukt. En hit på frokostbordet.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Mysli

Denne kan varieres i det uendelige med andre frø, flak, nøtter og tørket frukt. En hit på frokostbordet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp ovnen til 180 grader.

Grovhakk valnøtter og mandler.

Mål opp resten av de tørre ingredienser bortsett fra den tørkede frukten. 

Bland alle de tørre ingrediensene bortsett fra den tørkede frukten sammen med olje og honning i en langpanne.

Stek i ca 15-20 minutter. Rør i langpanna hvert femte minutt slik at det ikke brenner seg.

Når myslien er gyllen er den ferdig. Pass på at den ikke blir brent.

Ta den ut og rør i av og til mens den blir avkjølt på kjøkkenbenken.

Bland til slutt i rosiner og tørket aprikos.

Legg myslien på et glass og spis med yoghurt eller melk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Eplecrumble
fav Tid: 45 min
Muesli
fav Tid: 45 min
Bærterte