Mysli

Mysli

Denne kan varieres i det uendelige med andre frø, flak, nøtter og tørket frukt. En hit på frokostbordet.

Oppskrift av: Håvard Egge
30 minutter
Bakverk

Slik gjør du det:

Varm opp ovnen til 180 grader.
Grovhakk valnøtter og mandler.
Mål opp resten av de tørre ingredienser bortsett fra den tørkede frukten.
Bland alle de tørre ingrediensene bortsett fra den tørkede frukten sammen med olje og honning i en langpanne.
Stek i ca 15-20 minutter. Rør i langpanna hvert femte minutt slik at det ikke brenner seg.
Når myslien er gyllen er den ferdig. Pass på at den ikke blir brent.
Ta den ut og rør i av og til mens den blir avkjølt på kjøkkenbenken.
Bland til slutt i rosiner og tørket aprikos.
Legg myslien på et glass og spis med yoghurt eller melk.

Kanskje disse også frister?