Mysliboller med kesam - Disse smakfulle bollene er et spennende alternativ til det daglige brød.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Mysliboller med kesam

Disse smakfulle bollene er et spennende alternativ til det daglige brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp olje, melk og kesam til fingervarmt. Fersk gjær røres ut i litt av den fingervarme væsken, tørrgjær tilsettes sammen med melet. Elt sammen til en smidig deig. Begynn med ca 13 dl hvetemel og tilsett mel til deigen får en smidig konsistens. Dekk bakebollen med plast og sett til heving i ca 30 min, til dobbel størrelse. Ha deigen over på et melet bakebord og trill til boller. Etterhev under klede i ca 1 time. Stek på midterste rille ved 225 ºC i 12-15 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Myslibrød