Nøtte- og karamellbiter - En hel langpanne med «småkaker». De forsvinner nok raskt, men skulle det bli noen til overs går det fint an å fryse dem.
Foto: Linnea Press

Nøtte- og karamellbiter

En hel langpanne med «småkaker». De forsvinner nok raskt, men skulle det bli noen til overs går det fint an å fryse dem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir 48 stk) Hakk sammen mel, bakepulver, sukker og smør, gjerne i en kjøkkenmaskin. Tilsett egg og arbeid alt raskt sammen til en deig. Legg deigen i en plastpose och la den hvile i kjøleskapet i ca 1 time. Sett ovnen på 200 °C. Trykk ut deigen på bakepapir i en langpanne, ca 30 x 40 centimeter. La deigen gå opp ca 1 cm på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Forstek bunnen i midten av ovnen ca 10 minutter. Grovhakk nøttene. Bland sukker, sirup, appelsinskall, smør, kremfløte og mel i en kjele. La alt smelte til en røre på svak varme, uten at det begynner å koke. Bland inn nøttene. Bre ut røren over bunnen. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. La kaken kjøle av. Skjær den i ruter med en skarp kniv.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fyrstekake