Nøtteblonder -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Nøtteblonder

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = 16-18 stk Bland sammen malte/hakkede nøtter, sukker og smeltet smør. Tilsett eggehvite og rør godt sammen. Sett deigen som små topper med en teskje på et bakepapirkledt stekebrett, la det være god avstand mellom kakene, de vil flyte ut under stekingen. Stek på midterste rille i varm stekeovn, 200 °C i ca 7 min. La dem avkjøle litt på stekebrettet før de legges over på en rist for videre avkjøling. Tips: Nøtteblonder kan servers til dessert med f.eks krem eller is og bær eller frukt. To og to nøtteblonder kan legges sammen med en "krem" av myk kremost med annanas og appelsinsmak, mykt smør, melis og ev vaniljesukker mellom hver av kjeksene. Har du ikke en mandel/nøttekvern eller hurtigmikser, legg nøttene i en dobbel frysepose og rull over med et kjevle til du har fått knust nøttene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Suksessterte
fav Tid: 60 min
Franske makroner