Nøttebunn i langpanne - En god nøttebunn i langpanne kan serveres sammen med mye godt. Her er nøttebunnen i selskap med sitronkrem, pisket krem og blåbær.
Foto: Foto: Svein Brimi

Nøttebunn i langpanne

En god nøttebunn i langpanne kan serveres sammen med mye godt. Her er nøttebunnen i selskap med sitronkrem, pisket krem og blåbær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker luftig. Ha i hakkede nøtter, hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og bland dette inn i eggedosisen.

Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (25 x 35 cm) og sett inn i ovn på nederste rille, sted ved 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl i formen på rist.

TIPS: For variasjon kan du stikke ut runde kaker av bunnen med et glass.

Sitronkrem/Lemon curd: Vask sitroner før du river av skallet. Press sitronsaft av tre sitroner og mål opp 2 dl. Ha sitronsaft, skall, sukker og egg i en kjele. Rør i blandingen over svak varme til det tykner, men ikke koker. Ta kjelen av platen og visp inn smør. Avkjøl.

Bre en passe mengde av sitronkremen over nøttebunnen. Pisk kremfløten stiv med sukker og fordel over kremen. Legg på bær og server.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.