Nøttebunn med multeparfait -

Nøttebunn med multeparfait

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggedosis av egg og sukker til nøttebunnen. Mal nøttene, bland dem med mel og bakepulver og vend det i eggedosisen. Fyll røren i godt smurt form, ca. 24 cm i diameter. Stek kaken nederst i ovnen ved 170° i ca. 40 minutter. Avkjøl den på rist. Vask kakeformen og legg den kalde kaken tilbake i formen. Visp eggedosis av egg og sukker. Visp kremfløten stiv og bland den med eggedosisen. Mos og sil multene og rør dem inn. Hell multekremen over kakebunnen i formen og frys kaken. Mos og sil multene til coulisen og smak den til med friskpresset sitronsaft og sukker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Nøttedrøm
fav Tid: 90 min
Myk nøttekake