Nøttedrøm - Denne kaken skal lages et par dager før den skal serveres.

Nøttedrøm

Denne kaken skal lages et par dager før den skal serveres.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Form: Rund 24 cm i diameter Steking: Nederste rille i ovnen, 175 grader i ca. 30 minutter. Mal nøttene. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett nøttemasse, mel og bakepulver og bland alt forsiktig med eggedosisen. Hell røren i godt smurt og melstrødd form. Stek kaken. Sjokoladekrem: Kok opp fløte og hakket sjokolade. Tilsett eventuelt likør og la blandingen stå i kjøleskapet til dagen etter. Del nøttebunnen i to eller tre lag. Visp sjokoladekremen forsiktig til luftig krem. Hold av litt av sjokoladekremen i en sprøytepose (til å pynte kaken med), fyll resten i kaken. Visp resten av kremfløten med sukker og dekk kaken med kremen. Pynt med marsipanbrødskiver og topper av sjokoladekremen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kokosnøtter