Nøttedrøm

Nøttedrøm

Denne kaken skal lages et par dager før den skal serveres.

Christopher Sjuve
90 minutter
Kake

Slik gjør du det:

Form: Rund 24 cm i diameter Steking: Nederste rille i ovnen, 175 grader i ca. 30 minutter. Mal nøttene. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett nøttemasse, mel og bakepulver og bland alt forsiktig med eggedosisen. Hell røren i godt smurt og melstrødd form. Stek kaken. Sjokoladekrem: Kok opp fløte og hakket sjokolade. Tilsetteventuelt likør og la blandingen stå i kjøleskapet til dagen etter. Del nøttebunnen i to eller tre lag. Visp sjokoladekremen forsiktig til luftig krem. Hold av litt av sjokoladekremen i en sprøytepose (til å pynte kaken med), fyll resten i kaken. Visp resten av kremfløten med sukker og dekk kaken med kremen. Pynt med marsipanbrødskiver og topper av sjokoladekremen.

Kanskje disse også frister?