Nøttekake med yoghurt-og eggedosiskrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Nøttekake med yoghurt-og eggedosiskrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

250 g nøtter

90 g fruktose

5 stk eggehvite

Yoghurt- og eggedosiskrem:

5 stk eggeplomme

2 ss fruktose

1 dl godt avrentyoghurtnaturell

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk nøtter i en foodprocessor eller mal på en kvern. Bland inn fruktose. Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i nøtteblandingen. Hell i smurt form 22 cm, og stek på nederste rille i varm stekeovn ved 175 ºC, i ca 20 min. Yoghurt- og eggedosiskrem: Pisk eggeplommene og fruktosen til stiv og luftig eggedosis. Bland inn yoghurten. Tips: Yoghurt- og eggedosiskrem kan fryses til is, og eventuelt tilsettes nøtter. Man kan også tilsette gelatin til fromasj.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Myk nøttekake
fav Tid: 120 min
Fyrstekake