Nøttepinner med sjokolade - Dette er nydelig dessertsnacks som er forbløffende enkle å lage.
Foto: Erik Hannemann

Nøttepinner med sjokolade

Dette er nydelig dessertsnacks som er forbløffende enkle å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan droppe dette, men det blir mye bedre: Ha hasselnøttkjernene i en tørr stekepanne på middels varme i 5-6 minutter, mens du skyver dem litt rundt før du begynner med resten. Kjør hasselnøtter, melis og salt til en masse i en kjøkkenmaskin (stopp før det blir helt fint). Ha massen i en bolle. Bland ut honningen med litt vann. Bland honningen og nøtteblandingen. Kna blandingen (jada, det er klissete), ha eventuelt i mer melis og form til en stor ball. Dekk til med plast og avkjøl minst en time i kjøleskap. Lag små baller (på størrelse med store klinkekuler), sett i små trespyd og la kjøle av i kjøleskapet. Smelt sjokoladen i vannbad (eller en tykkbunnet kjele). Dypp spydene i sjokoladen, la renne av og sett dem på et lite brett eller tallerken dekket med bakepapir. Kjøl av og server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?