Nakkekoteletter med appelsinsaus -

Nakkekoteletter med appelsinsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dryss salt og pepper på kjøttet og brun det i smør på begge sider. Riv skallet og press saften av 2/3 av appelsinene. Hell saft og skall i stekepanne, skru varmen ned og la kotelettene småsurre i 8-10 minutter. Ta dem opp og hell fløte i stekepannen. Kok sjyen på sterk varme, til den har kokt litt inn. Smak til med salt og pepper. Skrell den resterende appelsin og skjær ut båtene uten hinner. Server kotelettene med appelsinsausen, kokt ris og appelsinbåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Appelsinkoteletter