Nakkekoteletter på seng av eple- og sellerikompott

Nakkekoteletter på seng av eple- og sellerikompott

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og la bli varmt før kotelettene legges i. Dryss på salt og pepper og stek i 3-4 min på hver side. Trekk pannen vekk fra platen og la kotelettene "ettersteke" mens eple- og sellerikompotten lages. Del epler i båter, stilkselleri i biter og rens småløken eller del løk i båter. Surr løken blank i litt smør i stekepannen. Tilsett epler og stilkselleri. Ha i tomatpué, eplecider og timian og la grønnsakene trekke i 5-6 min. Smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter eller ris. Tips: Ønsker du mer grønnsaker, tilsett brokkoli i små buketter sammen med epler og grønnsakene.

Kanskje disse også frister?