Nakkekoteletter på seng av eple- og sellerikompott -

Nakkekoteletter på seng av eple- og sellerikompott

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og la bli varmt før kotelettene legges i. Dryss på salt og pepper og stek i 3-4 min på hver side. Trekk pannen vekk fra platen og la kotelettene "ettersteke" mens eple- og sellerikompotten lages. Del epler i båter, stilkselleri i biter og rens småløken eller del løk i båter. Surr løken blank i litt smør i stekepannen. Tilsett epler og stilkselleri. Ha i tomatpué, eplecider og timian og la grønnsakene trekke i 5-6 min. Smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter eller ris. Tips: Ønsker du mer grønnsaker, tilsett brokkoli i små buketter sammen med epler og grønnsakene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gryterett fra Toscana