NanBrød - Dette nanbrødet smelter på tunga.
Foto: Tove Holter / idefull.no

NanBrød

Dette nanbrødet smelter på tunga.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland mel, sukker og salt før du blander dette igjen med yoghurten. Elt deretter inn smeltet smør og egg før du smuldrer inn den ferske gjæren. Deigen ble eltet i 7 minutter før jeg tilsatte den finhakkede korianderen. Deigen stod til heving i 1 time.

Del deigen i 8 deler og kjevle de i ønsket form (jeg liker å kjevle dem i forskjellige former).

Brødene stekes nest øverst i ovnen på 225 gader i 7 – 8 minutter. Følg med slik at de ikke blir brent.

Oppskrift:

Idéfull.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.