Neiman Marcus cookies - Cookies’ene fra Neiman Marcus skal være legendariske, så hvorfor ikke prøve å lage de hjemme?
Foto: Berit Nordgarden

Neiman Marcus cookies

Cookies’ene fra Neiman Marcus skal være legendariske, så hvorfor ikke prøve å lage de hjemme?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør inn smør og begge sukkertyper til jevn masse.

Bland inn eggene og vaniljeekstrakt.

Bland salt, bakepulver, natron, kakaopulver, espressopulver og mel, og bland det deretter inn i den våte blandingen.

Bland inn hakket sjokolade eller sjokoladechips.

Massen er nå tykk. Form små eller store baller, avhengig av om du vil ha svære kafé-cookies, eller mindre småcookies. Ballene bør trykkes litt ned før steking.

Sett dem på bakepapir på stekeplate med godt rom mellom dem fordi de siger utover. Det er nok til 20-25 digre cookies.

Cookiesene stekes midt i ovnen på 190 grader i 10-12 minutter.

Ta ut av ovnen og la bakepapiret skli forsiktig og raskt over på kakeristen. De er fullstendig myke når de er varme, og går veldig lett i stykker hvis du prøver å løsne dem. Du må vente til de er nesten  helt kalde før du løfter dem.

Avkjølt er de sprø utenpå, men myke og seige inni.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?