Nektarin- og grillspyd - Tre nektarinbiter, fisk og basilikum på spydet. Og grill i vei!
Foto: Clotilde Dusoulier

Nektarin- og grillspyd

Tre nektarinbiter, fisk og basilikum på spydet. Og grill i vei!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Chutney

Rist spisskumminfrø i en tørr stekepanne.

Skjær nektarinene i fine terninger.

Varm opp olivenolje i en stekepanne, ha i løk og stek i fem minutter under omrøring til de er myke.

Ha i nektarinterningene, balsamicoeddik, chiliflak, spisskumminfrø og en spiseskje limejuice. Stek på medium varme under omrøring til det er mykt og ørlite karamellisert.

Mos grovt med en gaffel og sett til side.

.

Grillspyd

Forvarm ovnen til 200 grader, eller bruk en grill.

Del fisken i 24 biter. Del nektarinene i fire og fortsett til du har 32 biter.

Bruk 8 grillspyd, hver med tre biter fisk (F), tre basilikumblader (B) og fire biter nektariner (N) og tre dem på i dette mønsteret: N-B-F-N-B-F-N-B-F-N. Ha på salt og pepper.

Legg spydene på et oljepenslet bakebrett. Bak i 10-15 minutter, eller til de er ferdige. På grillen tar dette omtrent 5 minutter.

Server straks, med litt limesaft og chutney.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.