Ngirisushi -

Ngirisushi

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll risen i kaldt vann i flere omganger. Kok vann og ris i en halv time. La hvile i ti minutter. Bland inn eddik, sukker og salt. Avkjøl risen. Lag avlange boller av risen. Smør en liten klatt wasabi på hver risbolle. Fest deretter en tynn skive fisk på toppen. Dyppes i soyasaus med wasabi. Rens munnen med en bit syltet ingefær mellom munnfullene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Spicy Tuna Roll
fav Tid: 45 min
Sushi