Nordisk viltwok - Einebær, timian, kål og sopp er velsmakende ingredienser i denne woken. Potetmos, gjerne smakt til med revet ost, er godt til.
Foto: Ove Lindfors, Linnea Press

Nordisk viltwok

Einebær, timian, kål og sopp er velsmakende ingredienser i denne woken. Potetmos, gjerne smakt til med revet ost, er godt til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og skjær purren i strimler, rens og strimle kålen. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne staver, del soppen i mindre biter.

Stek kjøttdeig og grønnsaker i olje og smør i en wok eller stor stekepanne.

Rør inn krydder, fond, soyasaus og vann, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter.

Rør inn tyttebær og smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Spagetti Bolognese