Nordlandslefser -

Nordlandslefser

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gir ca 30 lefser. Alt blandes lett sammen for hånd. Deigen skal være som marsipan og kjevles ut til de er ca ½ cm tykke og trykkes ut med f.eks. et lokk på ca 15 cm i diameter. Stek lefsene på takke eller i en tørr stekepanne. Rør smør/margarin og melis godt sammen. Tilsett egg og vaniljesukker (og eventuelt kanel). Smør lefsene og legg dem to og to sammen. Egner seg godt til frysing. Kilde: Den glutenfrie bakeskolen

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Multe trifli