Norsk fiskesuppe - Her er Wenche Andersens fiskesuppe. Klassisk oppskrift.

Norsk fiskesuppe

Her er Wenche Andersens fiskesuppe. Klassisk oppskrift.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Aller best blir suppen med hjemmelaget fiskekraft. Rens og finhakk grønnsakene til suppen og kok dem knapt møre i litt fiskekraft. Ta opp grønnsakene.

Fres finhakket løk i smør til løken er blank. Rør inn hvetemel og spe med varm fiskekraft. Tilsett rømme og fløte, kok opp og la suppen trekke uten lokk i minst 10-15 min.

Tilsett fisk i terninger og de kokte grønnsakene, smak til med salt, pepper, eddik og sukker.

Dryss over finhakket gressløk ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?