Nudelsalat med agurk og koriander - Det er helt opp til deg om du vil servere denne nudelsalaten varm eller kald. Den smaker veldig godt samme hva. Før jeg blander selve salaten, lager jeg dressingen. Syren i den gjør at vårløken får nærmest en syltet smak.
Foto: Øystein Westlie

Nudelsalat med agurk og koriander

Det er helt opp til deg om du vil servere denne nudelsalaten varm eller kald. Den smaker veldig godt samme hva. Før jeg blander selve salaten, lager jeg dressingen. Syren i den gjør at vårløken får nærmest en syltet smak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tilbered nudlene i saltet vann etter anvisning på pakken. Når de er ferdige, heller du dem over i et dørslag og lar dem renne av.

Skrell og finhakk hvitløk og ingefær. Ingefær renses enklest og best ved å skrape vekk skallet med en skje. Finhakk chilien og skjær vårløken i tynne ringer. Ha dette i en liten bolle sammen med fiskesausen og limesaften. La det stå slik i ca. 30 minutter.

Del agurken i to og skrap ut den våte innmaten før du skjærer den i skiver. Klipp opp korianderen og bland sammen alle ingrediensene. Smak til om den er passe salt. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?