Nutellapizza med pistasjnøtter og granateple - Tynn crispy pizzabunn og kremete søt Nutella kan jo aldri bli feil.
Foto: Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Nutellapizza med pistasjnøtter og granateple

Tynn crispy pizzabunn og kremete søt Nutella kan jo aldri bli feil.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sikt sammen hvetemel og tørrgjær.

Ha i salt, olje og vann og elt sammen til en glatt deig.

Dekk over bollen med plastfilm.

La heve i 40 minutter.

Strø litt ekstra mel på kjøkkenbenken og litt på kjevlen, før du kjevler ut til en avlang pizzabunn.

Stek på 250 grader i 10-12 minutter.

La avkjøle litt før du brer over Nutella og pynter med granateplefrø og grovhakkede pistasjenøtter.

Oppskrift:

Thevanillamonologues.blogg.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.