Nykål og pølser - Vi hyller våren med nykål og pølser.
Foto: Erik Hannemann

Nykål og pølser

Vi hyller våren med nykål og pølser.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk nykålen grovt. Kok den i 4-5 minutter i god saltet vann. Sil av og hold varm.

Del pølsene i biter og stek dem gylne i stekepannen med finhakket løk. .

Finhakk gressløk, eple, friske urter og del opp osten i biter.

Fordel kålen i skåler, legg på pølser. Legg på osten og dryss over gressløk, eple og friske urter.

For den som liker det kan man smelte litt smør og ha over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølsespyd
fav Tid: 10 min
Baconbombe