Oak Tree Cottage Lemon Slice - Dette er en australsk sitronpai som smaker herlig. Server med krem eller kanskje litt is.
Foto: Astrid Hals

Oak Tree Cottage Lemon Slice

Dette er en australsk sitronpai som smaker herlig. Server med krem eller kanskje litt is.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Springform eller paiform, 22 cm i diameter. I stekeovnen: 180°C, 20 minutter på nederste rille. Ha mel og sukker i bollen til en foodprocessor. Tilsett smørbitene, sitronsaften og skallet. La maskinen gå til alt har samlet seg og du har fått en passe fast deig. Klem deigen ut i formen, godt oppover kanten. Stek paiskallet på 180°C, i 20 minutter på nederste rille. Fyll: Visp egg og sukker til eggedosis. Vend inn sitronsaften og melet. Hell blandingen over i paibunnen og stek paien til sitronkremen har satt seg og er ferdig. I stekeovnen: 180°C i 15 minutter og 150°C i ca. 30 minutter. Avkjøl paien og dryss på melis før servering. Paien serveres gjerne med pisket krem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sjokoladeterte