Oksebringe med linser -
Foto: Alf Børjesson

Oksebringe med linser

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Her er basisen ferdig kokt kjøtt og kraft. Bløtlegg linsene i 3 timer. Skyll og kok dem i kraft sammen med laurbærblad i ca. 15 minutter. 2. Finhakk gulrot, selleri, løk og hvitløk, og fres dette i litt olivenolje. Tilsett dette i linsene, og la det koke sammen i 5 minutter. 3. Ha i balsamicoeddik og urter. Smak til med salt og pepper. 4. Skjær oksebringen opp i skiver og varm den i litt kraft. Server sammen med linsene. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ossobucco